UA-33565075-1

Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Opleiden

Wilt u leren coachen met paarden?

WELKOM bij het 3PK Kennishuis voor Paardencoaches!

Sanna Stelloo is sinds 2007 verbonden aan het 3PK Kennishuis. Zij is betrokken bij de PaardenCoach basisopleiding en een aantal verdiepingsdagen. Tevens is zij docent bij het 3PK-Kennishuis.

Dit kennishuis is er voor de beginnende en de ervaren Paardencoach die zich (verder) wil bekwamen in dit uitermate boeiende vakgebied. De diverse opleidingen en activiteiten die hier aangeboden worden, zijn tot stand gekomen door een bijzondere samenwerking tussen verschillende ervaren vakgenoten. Ieder van ons heeft haar eigen kennis en expertise ingebracht en zo een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van aansprekende en kwalitatief hoogstaande producten. Onze passie voor dit vak zal u niet ontgaan!

Voor 3PK is dit kennishuis een logische volgende stap na de ontwikkeling van de opleiding Het Paardenmiddel. We hebben ervaren dat kennis overbrengen en delen ons erg veel voldoening geeft. Daarnaast hebben wij zelf ook behoefte aan verdere professionalisering en zien wij binnen dit kennishuis een mogelijkheid voor persoonlijke groei en verdieping. Wij hopen met onze modules en activiteiten een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van Paardencoaches. Bij deze nodigen wij u van harte uit ons te voeden met specifieke wensen rondom uw ontwikkeling tot professioneel Paardencoach.

Voor meer informatie : www.3pk-kennishuis.nl