UA-33565075-1

Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Individuele begeleiding PaardenGedrag

Wij geven advies en begeleiding in het trainen en bij de omgang met je paard.

Dit vanuit een paardvriendelijke methode die zoveel mogelijk aansluit bij het natuurlijke gedrag van het paard. Uiteraard is het dan handig als je daar zelf ook al de basis van kent. Of bereid bent die te leren.

Het is in het voordeel van de samenwerking tussen jou en je paard om op deze wijze een basis te vormen in de omgang met je paard. Het paard in haar element is daarbij ons uitgangspunt.

We kijken eerst wat er aan de hand kan zijn bij “probleem”gedrag.

Daarbij hebben we jou hard nodig. Zowel om je voorkennis van wat het paard zoal beleefd heeft, alswel jouw manier van omgaan met het paard. Soms is het gedrag van het paard een spiegel voor zijn eigenaar/verzorger. Soms ligt de aanleiding van gedrag in het verleden en is het een imprint geworden. Samen gaan we op zoek naar de oorsprong van het gedrag, om vervolgens te gaan bouwen aan positief en gewenst gedrag. De basis hierbij is het bouwen aan vertrouwen en stapsgewijs het nieuwe gedrag trainen aan de hand van positieve stimulans.

Dit wordt in een eenvoudig en praktisch stappenplan voor je uitgezet.

  • Wil je graag advies in de omgang met je paard?
  • Wil je graag hulp en begeleiding bij het trainen van je paard?
  • Wil je je paard zadelmak maken?

Wij hebben hiervoor coaches en begeleiders en paardentrainers door het hele land.

Kosten : € 35,- per uur + kilometervergoeding