UA-33565075-1

Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Sanna Stelloo

PaardenTaal biedt sinds 1999 begeleiding aan mensen met behulp van paarden. En aan paarden met behulp van mensen.

In de agenda staan verschillende trainingen met paarden;

  • Het paard als Spiegel
  • PaardenTaal
  • Horses and Hearts
  • De PaardenCoach opleiding en verdiepingsdagen

Wij werken vanuit rust en ontspanning met uitsluitend paard- en mensvriendelijke methodes. Dit bevordert het leerklimaat voor zowel deelnemer als paard. Bij PaardenTaal vindt u geen drukte, gebries of getrappel. Gedrag wordt niet onderdrukt, maar gerespecteerd, waardoor een betere samenwerking wordt gerealiseerd.

Veel problemen verdwijnen of worden makkelijker opgelost als stress wordt voorkomen.

 

Sanna Stelloo, oprichtster en trainer van PaardenTaal

Sanna Stelloo heeft een jarenlange ervaring als persoonlijke coach en trainer. Sinds 1999 is zij bezig met Natural Horsemanship en heeft dit geleerd bij Monty Roberts. In 2001 heeft zij het concept “het paard als spiegel” ontwikkeld voor persoonlijke ontwikkeling. Dit concept bleek uitermate doeltreffend te zijn voor bedrijfstrainingen en coaching. Zo is zij begonnen met het geven van bedrijfstrainingen en individuele coaching. Tevens heeft zij met haar collega, Inge Kroesen van www.3pk.nl , de opleiding De PaardenCoach opgezet. Deze opleiding is voor mensen die dit vak (trainer/coach Het Paard als Spiegel) willen uitoefenen.

Sanna Stelloo heeft een jarenlange ervaring als persoonlijke coach en trainer. En is opgeleid Mind & Body Balance Coach. Als trainer heeft zij ruimschoots ervaring opgedaan in het bedrijfsleven.
Tevens doceert zij sinds 2007 aan de basisopleiding van 3PK, De PaardenCoach, waar mensen opgeleid worden om dit vak (trainer/coach Het Paard als Spiegel) te beoefenen. En is zij docent van een aantal verdiepingsdagen van het 3PK-Kennishuis.

Sanna Stelloo is sinds 1999 bezig met Natural Horsemanship en heeft dit geleerd van Monty Roberts. Dit werk ligt ten grondslag aan PaardenTaal, Het Paard als Spiegel en de bedrijfstrainingen.

Paarden zijn speciale dieren. Door de eeuwen heen hebben ze een bijzondere betekenis gehad voor de mens. Zij het als lastdier, krachtdier, voor onze sport en voor ons plezier.

We kunnen veel van ze leren. Als we maar luisteren wat ze ons te vertellen hebben. Dat is voor ieder weer een eigen unieke boodschap.

 

PaardenCoaches door het hele land!

Wil je graag in jouw omgeving een clinic, workshop of individuele begeleiding met je paard?

PaardenTaal heeft vele PaardenCoaches door  het hele land. Zelfs in Belgie en Spanje.

Elke PaardenCoach heeft een achtergrond met een gedegen kennis van het natuurlijke gedrag van paarden. Voor sessies met Het Paard als Spiegel hebben de PaardenCoaches een coachingsopleiding gevolgd. Velen hebben de opleiding PaardenCoach afgerond, waar Sanna Stelloo docent is.

We zijn in elke regio vertegenwoordigt. Dit scheelt reiskosten.  Voor u optimaal gemak.

Afspraken worden via PaardenTaal centraal geregeld.

 

Wil je PaardenCoach zijn bij PaardenTaal?

Stuur een bericht aan Sanna Stelloo waarin je toelicht wat je graag zou willen doen via dit platform PaardenTaal. Misschien wil je je als PaardenCoach beschikbaar stellen of een workshop aanbieden. Ook is het mogelijk om mensen te begeleiden met “probleemgedrag” van paarden.

Lijkt het je leuk om samen te werken en krachten te bundelen stuur mij dan een EMAIL.

 

Samenwerkende PaardenCoaches :

Inge Kroesen                           ‘s  Hertogenbosch e.o

Godelieve Kip                           Nijmegen e.o.

Brunette Zwang                        Bennekom e.o.

Monique Glorie                         Winterswijk e.o.

Nieske Pohlmann-Fles            Doetinchem e.o.

Ferdinand Aukes                       Leeuwarden e.o.