UA-33565075-1

Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Horses & Hearts

 

“Home is where the Heart is”

 

• trajecten
• inspiratiedag
• opleiding
• individuele coaching
• “innerlijke”reis

Mindfulness met paarden

Een mini workshop met High Tea.
Een mini workshop is voor iedereen die benieuwd is naar deze vorm van werken. Er wordt verteld over wat we doen. En vooral.. we gaan het doen. Een middag puur genieten. Via de stille taal van het paard komen we in verbinding met de natuur.
Voor iedereen zal het zeker ook een bijzondere prettige ervaring zijn die tot inzichten kan leiden.
Na deze dag heb je een idee over wat Horses and Hearts is. Hoe je mindfulness kunt combineren en ervaren met paarden. Ook heb je met mij, Sanna Stelloo, kennis kunnen maken.
Mocht je interesse hebben om een traject of individuele sessie te willen volgen bij Horses & Hearts. Dan zal deze dag je beter in staat stellen om te beslissen of je een volgende stap wilt zetten bij Horses and Hearts.
Kosten € 65,-

“hart verbinding” sessie

Leven vanuit passie. Is dat een gave of kun je dat leren?
Wil jij ervaren hoe je de verbinding met jouw hart kunt versterken? Ontdekken wat er in de weg zit om die verbinding te kunnen voelen?
Leer wat je hart je te vertellen heeft tijdens een sessie Horses & Hearts onder begeleiding van Sanna Stelloo.
In deze sessie ga je je weer bewust worden van de verbinding met jezelf, met behulp van de authentieke energie van een paard. Vanuit verbinding ben je beter in staat om vanuit jouw passie te leven.
Kosten sessie € 85,-

Individuele sessie

Klopt het allemaal nog voor jou?
In een sessie gaan we samen kijken of er diep in jouw hart een antwoord verscholen is. Een antwoord is niet altijd een antwoord op een vraag die jij met jouw hoofd stelt. Soms ligt de oplossing in het openstellen van je hart en gewoon te horen/zien wat daar klopt.
Het paard is van nature gericht op het balanceren van spanning. En kan in zo’n sessie feilloos aangeven wat er voor jou nodig is om de energie weer te laten stromen.

Tijd : 1 uur
Plaats : in overleg
Kosten : € 85,-

 

Horses & Hearts inspiratie dag

Deze dag gaan we ons verbinden met de stille taal van het paard.
We gaan oa een hartsmeditatie doen. En je maakt je eigen inspiratiekaart. (zie voorbeeld)
We geven ons hart de ruimte om te ervaren wat er van binnen leeft. Zodat het de ruimte krijgt en op kan lossen.
We gaan met elkaar kijken wat de paarden ons kunnen leren.
Voor plaats en data, zie tevens onze agenda.

 

Kosten € 145,- ex.21% BW

Ben je toe aan verdieping, nieuwe inzichten, nieuwe ontdekkingen of inspiratie. Ben je bereid je kwetsbaar en ontvankelijk op te stellen. Wil je van jezelf en het leven houden en genieten. Neem deze kans en laat het paard je de weg naar je hart wijzen.
Hier ligt ieders innerlijke kracht. Wanneer jij je hart opent voor jezelf, anderen en de wereld om je heen kan de energie stromen. Door bewust de tijd te nemen om verbinding te maken met wat er leeft in je hart stijg je uit boven de chaos. Alle antwoorden, alles wat je zoekt buiten jezelf bevindt zich al in de wijsheid van je eigen hart.
“Geluk is daar waar we onszelf toestaan het te ervaren.” Sanna

Opleiding Horses & Hearts

Voor individuele ontwikkeling of als ontwikkeling voor PaardenCoaches.
Er wordt gewerkt in groepen van minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Zo krijgt iedereen de gelegenheid om voldoende persoonlijke begeleiding te krijgen. Niet alleen het werken met het paard geeft mogelijkheid tot zelfinzicht. Ook het observeren van de anderen is bijzonder leerzaam.
Tijdens dit traject ga je recht naar de kern. Recht naar het hart. Het paard reageert vooral op intentie en gevoel. En zal je daardoor op een hartverwarmende en ook confronterende manier helpen en ondersteunen in jouw proces. Ben je toe aan verdieping, nieuwe inzichten, nieuwe ontdekkingen of inspiratie. Ben je bereid je kwetsbaar en ontvankelijk op te stellen.
Je leert op een andere manier kijken naar de paarden. Verdieping in de sessie te ervaren/begeleiden. Je gaat ervaren dat alles met elkaar verbonden is. En hoe je dit kunt overbrengen dmv ervaring.
Elke dag bestaat uit een deel ‘theorie’ en een deel ‘praktijk’.
Kosten € 1895,- ex.21% BTW
in 7 stappen:
dag 1 Extern contact
dag 2 Intern contact
dag 3 Hartsverbinding
dag 4 Pointen en Helen
dag 5 Loslaten en Toestaan
dag 6 Persoonlijke Ruimte
dag 7 Van Hart naar Hand

Data 2016 :

dag 1     15 april
dag 2     6 mei
dag 3     27 mei
dag 4     17 juni
dag 5     15 juli
dag 6     9 september
dag 7     30 september
2 intervisie- cq inspiratiedagen

Lokatie : Veeningen (te gast op de Wind lokatie)

met de groep kunnen we gezamenlijk naar de data kijken en flexibel maken waar mogelijk.
“Als ik bij mij kan zijn, kan jij ook bij mij zijn.”

 

Horses and Hearts reis

Deze bijzondere week is helende reis naar de kern van je hart. Hier ligt ieders innerlijke kracht. Wanneer jij je hart opent voor jezelf, anderen en de wereld om je heen kan de energie stromen. Door bewust de tijd te nemen om verbinding te maken met wat er leeft in je hart stijg je uit boven de chaos. Alle antwoorden, alles wat je zoekt buiten jezelf bevindt zich al in de wijsheid van je eigen hart.
Het paard reageert vooral op intentie en gevoel. En zal je daardoor evenals Sanna op een hartverwarmende en ook confronterende manier helpen en ondersteunen in jouw proces naar de kern van jouw hart.
“The horse reflects you in a pure way”
Tijdens deze bijzondere dagen is er genoeg tijd en ruimte om je ervaringen in alle rust te delen en te verwerken, eventuele buitenritten te maken en worden er ook heerlijk ontspannen lichaamsbewustwording oefeningen gegeven. Ook bestaat er de mogelijkheid tot individuele begeleiding door Sanna.
Ben je toe aan verdieping, nieuwe inzichten, nieuwe ontdekkingen of inspiratie. Wil je van jezelf en het leven houden en genieten maar lukt dat niet altijd even goed? Neem deze kans en laat het paard je de weg naar je hart wijzen in het prachtige Andalusie.
We gaan weer in 2016 ! Wil je op de hoogte gehouden worden?

Horses and Hearts Andalusie reis
Innerlijke reis, inzicht, ontspanning en zon. Je komt volledig opgeladen en uitgerust thuis.