UA-33565075-1

Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Het Paard als Spiegel

Het Paard als Spiegel is geen traditionele manier van trainen of coachen. Je krijgt de gelegenheid om ervaringsgericht te leren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Door te spiegelen met behulp van een paard krijg je in zeer korte tijd inzicht in gedragspatronen, voorkeursstijlen, kernovertuigingen, kwaliteiten en valkuilen. Als je in de paardenspiegel kijkt komt op een unieke manier ook het effect van dit specifieke gedrag naar voren. Is dit het effect wat bijdraagt aan jouw persoonlijke succes of welzijn?

Tijdens deze trainingen zul je vanuit een ander perspectief (door de ogen van een paard) naar jezelf kijken. Het paard is een primair reagerend dier. Het zal daardoor een heldere spiegel voor je zijn. Ben je toe aan verdieping, nieuwe inzichten, nieuwe ontdekkingen, inspiratie, of benieuwd naar deze manier van werken, neem dan de stap in de wereld van het spiegelen met paarden. Het is een unieke en prachtige ervaring.

Miniworkshop : “Wat vertelt mijn paard?”

Inzicht in fysieke signalen die het paard geeft met de bedoeling om jou iets te vertellen. Hoe krijg je hier inzicht in? Een kleine introductie in de boodschap van het paard.

 

Introductie training : Het Paard als Spiegel

Voor iedereen die zich met behulp van het paard wil laten spiegelen. Hier gaat het dus niet meer om het gedrag van het paard te trainen, maar om het gedrag van mensen te spiegelen. Ben je benieuwd hoe dit werkt, kom dan gerust eens naar deze introductie training.